Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls
Informem que atendrem el públic preferentment a través
del correu vallsgenera@valls.cat o pel telèfon 977 612 010, de 10-13 hores.

Vallsgenera ofereix un nou servei en l'àmbit de la formació, l'Aula Mentor. Es tracta d'una eina de formació per internet oberta i flexible dirigida a persones adultes que desitgin ampliar les seves competències personals i professionals. Aquesta iniciativa està promoguda pel Ministerio de Educación, Cultura y Deporte.

Els objectius de l'Aula Mentor es centren en proporcionar una alternativa en matèria de formació a la població adulta que no té possibilitat d'assistir a formació presencial. I es  basa en un sistema d'aprenentatge flexible i adaptat a les necessitats de l'alumne, ja que el ritme i dedicació els marca el propi alumne.
 
La oferta formativa es troba en permanent actualització en un gran ventall d'àrees formatives.
 
Per a més informació, contacte amb nosaltres al correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
 
Visita la pàgina web, www.aulamentor.es
 
  1. Podeu trobar tota l'oferta formativa de l'aula mentor a: http://www.aulamentor.es/es/cursos-mentor
  2. Quan tingueu el curs seleccionat, podeu fer la inscripció, mitjançant aquest cercador http://www.vallsgenera.cat/formacio-vallsgenera