Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

Amb el projecte Òmnia volem facilitar l'accés a les noves tecnologies a la població en general, sobretot als col·lectius que tenen més dificultats per accedir-hi.

Per això adaptem els coneixements a les necessitats i interessos individuals o col·lectius dels participants, combinant teoria i pràctica i utilitzant els centres d'interès dels alumnes perquè les TIC siguin més properes.

El punt Òmnia de Valls és centre col·laborador de la Generalitat de Catalunya per a l'acreditació de les proves de l'ACTIC i és centre col·laborador del programa Mentor, del Ministeri d'Educació i Ciència, per a la formació en línia.

El Punt Òmnia ofereix tallers de formació TIC d’iniciació a la informàtica, navegació, correu electrònic i preparació prova ACTIC bàsic, ofimàtica, web 2.0, etc. Tant per a aturats, com per a emprenedors i persones que realitzen diferents programes d’inserció laboral i formació ocupacional de l’entitat, així com tallers d’alfabetització digital per a adults, adreçats a tota la ciutadania.

També gestiona la cessió d’espais per a ús comunitari per part d'entitats i col·lectius de la ciutat.

Dins de l'àmbit de la promoció i difusió de les TIC organitza jornades de divulgació a emprenedors, professionals i ciutadania, en general: les Jornades 2.0 i les Pinzellades digitals.

Web Punt Òmnia Valls