Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

PROCESSOS DE SELECCIÓ a l'IMDL VALLSGENERA

Convocats diversos processos de selecció a l'IMDL Vallsgenera

Selecció per a la confecció d'una borsa de reserva per la selecció d'Auxiliar Administratiu de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local VALLSGENERA. (publicat BOPT 17/11/2017)

Selecció per a la confecció d'una borsa de reserva per la selecció de Tècnics/ques de Programes de Desenvolupament Local per a l'Institut Municipal de Desenvolupament Local VALLSGENERA per execució de projectes de caràcter temporal. (publicat BOPT 17/11/2017)

Selecció per a la confecció d'una borsa de reserva per la selecció de Tècnic/a d'Orientació de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local VALLSGENERA per execució del programa ubicat de caràcter temporal. (publicat BOPT 17/11/2017)

Selecció per a la confecció d'una borsa de reserva per la selecció de Tècnic/a d'Orientació, Insersió Laboral i Formació Ocupacional de l'Institut Municipal de Desenvolupament Local VALLSGENERA per execució de programes o projectes de caràcter temporal. (publicat BOPT 17/11/2017)

 

Per a més informació, contacta amb nosaltres al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.