Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

MÉS DE 50 PERSONES AL NETWORKING DE NADAL

Més de 50 persones participen al "Networking de Nadal del Pacte Camp de Valls"
El dimarts passat, l'IMDL Vallsgenera va organitzar el primer Networking de Nadal per a empresaris i emprenedors del territori del Pacte del Camp de Valls format per 12 municipis de l'Alt Camp.
 
La trobada d'empresaris va comptar amb docs conviats d'honor que van pronucniar dues xerrades sobe tendències i perspectives de futur en tecnologia i innovació. Josep Maria Ganyet, CEO de Mortensen.co i divulgador cientíic, va fer una breu videoconferència des de Brussel·les sobre l'impacte social i econòmic de la indústria 4.0 que, en un futur no massa llunyà, comportarà u"n nou repartiment de tasques entre humans i robots".
 
Josep Ma Martorell, director associat del Centre de Supercomputació de Barcelona, va dedicar la seva intervenció a explicar la cooperació entre en móbn científic i l'empresa a través de projectes concrets implementats avui però que ens mostren les aplicacions futures de la supercomputacióper fer més eficient la presa de decisions empresarials.
 
Joan Carles Solé, regior d'Empresa i Ocupació, va presidir l'acte i va aprofitar per agrair la participació dels emprearis presents en les reunions i activitats organitzades pel Pacte Camp de Valls - Parc Industrial de l'Alt Camp durant tot l'any 2017.