Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

CURS D'ADMINISTRADOR DE SALESFORCE


Feu click en la imatge per accedir al díptic del curs

Aula Mentor obre una nova convocatòria del curs gratuït Administrador de SaleForce. El termini de matrícula estarà disponible des del 7 al 15 de maig i les places són limitades!

Salesforce és una eina CRM (Customer Relationship Management) que permet gestionar la relació de les empreses amb els seus clients. Està orientada a potenciar les vendes a través d'accions de màrqueting sobre els clients.
A hores d'ara és l'eina líder per a processos de vendes i màrqueting a Estats Units, país en el qual porta operant des de l'any 2000. A Espanya porta operant des del 2007 i ja l'utilitzen les principals empreses de l'IBEX 35.

En el curs d'Administrador Salesforce s'aprèn a gestionar la plataforma i a
personalitzar-la per cobrir els processos de negoci de vendes i / o màrqueting. el principal objectiu d'aquest curs és donar una orientació pràctica per poder obtenir la certificació oficial d'Administrador Salesforce.

El curs està adreçat a qualsevol persona que tingui interès en aprendre sobre
de processos de vendes o d'eines empresarials des del punt de vista tecnològic. Tot i que no és necessari,  la realització prèvia del curs d'Aula Mentor Introducció a Salesforce facilita la gestió de la plataforma i poder acabar el curs en el temps estipulat.

Tot i que el contingut tingui punts en comú amb el curs Introducció a Salesfor-
ce aquest curs posa el focus únicament en refermar continguts pràctics i preparar la certificació  oficial d'Administrador Salesforce.

 

Cal fer menció que enguany, a més de l’ampla oferta formativa existent i de les propostes de formació en obert, com ara la d’Administrador de Salesforce, Aula Mentor ha incorporat els següents cursos:

    • Programació industrial amb CODESYS

    • Facturaplus 2018

    • Sistemes Apple per a usuaris

    • Multimèdia i web 2.0

    • CISCO

Per a més informació posa’t en contacte amb #AulaMentorValls Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o 977 612010.