Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

El passat dijous 11 de juliol es va fer l’acte de lliurament del premis i reconeixements  als millors treballs de Recerca als alumnes de Batxillerat dels instituts de l’Alt Camp.

El passat dijous 11 de juliol es va fer l’acte de lliurament del premis i reconeixements  als millors treballs de Recerca als alumnes de Batxillerat dels instituts de l’Alt Camp. L’acte es va realitzar a la sala d’actes de la seu del Campus Extens de la URV a Valls, Vallsgenera.

Enguany s’han presentat 12 treballs: 5 de l’Institut Narcís Oller, 5 de l’Institut Jaume Huguet i 2 de l’Institut Serra Miramar.

El treball guanyador en aquesta 9a edició dels premis ha estat ″Estudi de la part final de la cursa d'impuls en el salt de llargada" presentat per l’alumne  Enric Paris Domingo, de l’Institut Jaume Huguet de Valls.

En la valoració del treball premiat, s’ha tingut en compte la correcta combinació entre el marc teòric i la part pràctica, l’anàlisi acurat de les dades i la cerca de solucions imaginatives fent servir el material de què disposava per a la realització de la part pràctica i la combinació de diferents tipus d’eines per resoldre el problema.

L’acte de lliurament va estar presidit per Cori Camps, vicerectora de la Universitat Rovira i Virgili i Joan Carles Solé, regidor d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Valls. A l’acte també hi van assistir el director de l’Institut Jaume Huguet, Sr. Jordi Tuset, representants dels instituts, alumnes dels centres i familiars.