Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls

JORNADA GRESOL

El proper 24 d’octubre se celebrarà la XVIII JORNADA GRESOL a l’Hospitalet de l’Infant,  una trobada empresarial que la Fundació Gresol organitza anualment des de l’any 2001 i que s’ha constituït a Catalunya com un fòrum de referència sobre els temes que afecten el teixit econòmic i empresarial afavorint el debat, la generació d'idees i el networking entre els assistents.

 

Fins ara, s'han organitzat 17 edicions de la Jornada Gresol, en les que han participat com a ponents grans protagonistes de la història econòmica i empresarial del nostre país dels darrers 50 anys, i han comptat amb més de 300 assistents a cada edició.

 

La temàtica d’aquest any versarà sobre “Empresa i Talent” i comptarem, entre d’altres,  amb ponents de la talla de l’economista i catedràtic Santiago Niño-Becerra; el director de TESLA pel Sud d’Europa (2017-2019) Pere Brugal, qui ens parlarà de lideratge disruptiu i sostenibilitat; el director general de Port Aventura World, Fernando Aldecoa, qui ens parlarà dels nous projectes que té el parc temàtic i el futur del turisme, i Vicente López-Ibor Mayor, expert en energies renovables.

 

Enguany, a més, tractarem un tema cabdal com és el Medi Ambient i el Canvi Climàtic i ho farem de la mà d’un jove alemany, Felix Finkbeiner, que el 2007 i amb sols 9 anys va iniciar un projecte que consisteix en plantar arbres per tot el món per tal de combatre el canvi climàtic. Aquest projecte és avui en dia “Plant-for-the-Planet”, una fundació amb presència a nivell mundial que pretén crear consciència de la necessitat de la sostenibilitat.  

 

La XVIII JORNADA GRESOL començarà a les 9h. i acabarà a les 17h. El preu general de la inscripció és de 200€ i inclou l’assistència a totes les ponències i conferències i un còctel-dinar de networking entre tots els assistents.

 

Les INSCRIPCIONS a l’acte es poden tramitar a través del següent link: http://www.gresol.org/ca/activitats/calendari-d-activitats/jornada-gresol/xviii-jornada-gresol-a-l-hospitalet-de-l-infant

 

Podeu seguir la nostra actualitat a través de les nostres xarxes socials seguint els perfils de TwitterFacebook o LinkedIn.