Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls
Informem que atendrem el públic preferentment a través
del correu vallsgenera@valls.cat o pel telèfon 977 612 010, de 10-13 hores.

Vallsinnova arriba als instituts de Valls

Ja està en marxa el projecte Vallsinnova, una aposta que ha fet Vallsgenera des del programa Projectes innovadors i experimentals, amb el suport del grup INDUCT.

Vallsinnova és un programa que apropa el talent vallenc al teixit productiu, establint vincles directes mitjançant la definició de reptes per part de les empreses participants i la resolució d’aquests per part d’alumnes de diferents centres educatius de l’Alt Camp de forma innovadora.

En aquesta prova pilot s’està treballant amb l’alumnat dels cicles formatius de grau mitjà i superior de l’Institut Jaume Huguet i amb dos grups de quart d’ESO del Narcís Oller.

Per altra banda, els reptes escollits procedeixen d’empreses del Camp de Valls com Kellogg’s, FM Logistics i Prat International Brands que, durant el curs 2019/2020, veuran resoltes les seves problemàtiques reals mitjançant solucions i prototips.