Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls
Informem que atendrem el públic preferentment a través
del correu vallsgenera@valls.cat o pel telèfon 977 612 010, de 10-13 hores.

LA PLATAFORMA MOODLE ARRIBA A VALLSGENERA

La plataforma Moodle arriba a Vallsgenera

 

Darrerament, a Vallsgenera, hem estat treballant per implantar una plataforma Moodle que fes possible als nostres usuari realitzar formacions a distància de forma còmode i senzilla.

Es tracta d’un programari utilitzat en multitud d’institucions i centres educatius que permet utilitzar diversos formats i eines a fi de dur a terme accions formatives interactives i eficients. A través d’ella es poden consultar documents, imatges, URL’s, fer qüestionaris en línia, participar en fòrums, resoldre dubtes de forma pràcticament instantània entre alumnes i entre alumnes i docents, etc.

En definitiva un avenç en l’àmbit formatiu que, sobretot, beneficia a aquelles persones que tenen dificultats horàries i/o logístiques per desenvolupar els seus coneixements en diversos àmbits.

La primera formació que oferim és un curs de 6 hores de “Manipulador d’Aliments”, a través del qual l’alumnat obtindrà un certificat que l’habilitarà per treballar de forma higiènica amb productes alimentaris.

Si n’esteu interessats, no dubteu en fer les vostres inscripcions.