Programa d’acompanyament a la inserció laboral adreçat a persones en atur i a persones que es troben en precarietat laboral. Amb una metodologia de treball flexible i adaptada a les necessitats de cada persona, proporciona els recursos adequats per afrontar amb èxit la recerca de feina i desenvolupar les competències que l’ajudin a assolir l'objectiu laboral.

Objectius

Facilitar recursos i estratègies que incrementin l'autonomia en el procés de recerca de feina.

Accions

  • Recollida de la demanda de les persones participants: s’establirà un full de ruta que serà flexible i es pot redissenyar a mesura que avança el procés d’orientació.
  • Accions individuals, oferint una atenció personalitzada.
  • Accions grupals, en les quals es tractaran temes d’interès comú, i es crearà un espai on es podran compartir inquietuds i experiències.
  • Actuació de coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses de prospecció laboral.
  • Pràctiques en empreses, que són una bona oportunitat per adquirir i millorar les competències professionals.

Qui pot accedir-hi

Persones en situació d’atur, persones inactives i persones treballadores, preferentment les que es troben en una situació de precarietat laboral. Cal inscriure's a l’oficina de treball del SOC com a demandant d’ocupació, com a màxim, el dia abans de la inscripció al Programa Ubicat i residir a la comarca de l’Alt Camp.

Com pots inscriure-t'hi

Si t’interessa participar en el programa Ubicat, pots demanar cita per ser atès al Servei d’Acollida i Orientació de l’IMDL Vallsgenera. També pots trucar al telèfon 977 612 010 o escriure a vallsgenera@valls.cat.
Image
Image
Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal – Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa Ubicat, regulat per l’Ordre TSF/143/2018, de 3 d’agost.

ENLLAÇ DIRECTE

© 2023 IMDL Vallsgenera. Tots els drets reservats.