Som centre col·laborador oficial de la Generalitat de Catalunya per realitzar les proves de l’ACTIC. També oferim formació per preparar la prova de l'ACTIC.

Què és l'ACTIC?

És la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

A qui va dirigida?

Persones de més de 16 anys que vulguin demostrar competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s'avalua automàticament.

La prova és telemàtica, encara que s'ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, que garanteix unes condicions adequades.

La sol·licitud d'acreditació i l'obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatoria per presentar la sol·licitud.
ACTIC

Acreditació i inscripció

Nivells d'acreditació

  • Nivell 1. Certificat bàsic: inclou 6 competències.
  • Nivell 2. Certificat mitjà: inclou les 8 competències. No cal tenir acreditat l'1 per presentar-s'hi.
  • Nivell 3. Certificat avançat: cal tenir acreditat el nivell 2. Inclou 5 competències que cal triar entre les 5 següents: C4, C5, C6, C7 i C8. Per obtenir el certificat del nivell avançat només cal aprovar dues competències.

Inscripció a la prova

Per fer la prova de l'ACTIC, cal estar inscrit com a usuari al portal ACTIC (http://actic.gencat.cat). Per inscriure-s'hi, cal accedir a l'opció "Inscripció d'aspirant" i confirmar la inscripció en un termini de 24 hores. Les persones usuàries tenen una zona privada del portal, des de la qual poden fer tots els tràmits administratius, fer la prova d'avaluació i enviar o rebre comunicacions.

CERCADOR DE CURSOS

Més informació

Si tens qualsevol dubte sobre aquest tema, contacta amb nosaltres.

Presencialment

a la recepció de Vallsgenera
edifici de Casa Caritat

Telefònicament

977 612 010

Correu electrònic

Sius-plau omple el formulari
Sius-plau omple el formulari
Sius-plau omple el formulari
Sius-plau omple el formulari

ENLLAÇ DIRECTE

© 2024 IMDL Vallsgenera. Tots els drets reservats.