Programa d’entitats col·laboradores en l’àmbit de l’orientació per a l’ocupació del SOC que té una xarxa d’Aules Actives en diferents municipis de Catalunya, com la nostra entitat.

Objectius

Promoure l’autonomia en la recerca organitzada i sistemàtica de feina posant a l’abast de les persones usuàries un espai equipat amb ordinadors i altres eines per cercar feina i amb l’assessorament individualitzat del personal tècnic.

Accions

  • Servei d’eines informàtiques: el personal de l’espai de recerca de feina, de forma individualitzada, complementa el coneixement i reforça l’ús de les eines informàtiques fins que la persona participant disposi del nivell que li permeti dur a terme la recerca de feina de manera fluïda i autònoma.
  • Servei de recerca activa de feina: s’utilitza una metodologia activa en què es fomenta l’ús de les TIC en la recerca de feina. S’incentiva i es motiva les persones participants per potenciar la presentació de candidatures, atès l’objectiu professional i l’adequació del perfil a les demandes de les empreses per assolir la inserció laboral.

Qui pot accedir-hi

Persones demandants d’ocupació no ocupades, inscrites al SOC com a demandants d’ocupació no ocupades (DONO), amb una ferma voluntat d’incorporació a un lloc de treball.

Com pots inscriure-t'hi

Has d’adreçar-te a l’Oficina de Treball corresponent, on t'hagis inscrit com a demandant d’ocupació, i sol·licitar la derivació al programa.

Si tens qualsevol dubte, pots adreçar-te al servei d’Acollida de l’IMDL Vallsgenera, demanant cita prèvia, trucant al 977 612 010 o escrivint a vallsgenera@valls.cat.
servei d'ocupació de catalunya
Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social
Subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat en un 50% pel Fons Social Europeu.

ENLLAÇ DIRECTE

© 2024 IMDL Vallsgenera. Tots els drets reservats.