Línia directa empreses i emprenedors - viver.empreses@valls.cat - Moodle Emprenedoria i Empresa    -    IMDL Vallsgenera  -  977 61 20 10  -  vallsgenera@valls.cat  -  Ctra. del Pla 37A  -  43800 Valls
Informem que atendrem el públic preferentment a través
del correu vallsgenera@valls.cat o pel telèfon 977 612 010, de 10-13 hores.

Busques feina o vols millorar-la?

Si busques feina o vols millorar-la, a la nostra borsa de treball hi trobaràs ofertes laborals adequades al teu perfil professional.

Vallsgenera és Agència de col·locació autoritzada pel Servei d'Ocupació de Catalunya, amb el número d'identificació 0900000108. Aquesta acreditació, registrada pel Sistema Nacional de Empleo Estatal, reconeix l'experiència i trajectòria de Vallsgenera en l'àmbit de les polítiques actives d'ocupació i el consolida com a referent al territori.

Les Agències de col·locació són entitats que realitzen intermediació laboral, amb l'objectiu de proporcionar a les persones treballadores una ocupació adequada a les seves característiques, i facilitar als ocupadors les persones treballadores més apropiades per als seus requeriments i necessitats.

Vallsgenera, com a Agència de col·locació, ofereix la borsa de treball i un ventall de recursos i eines per facilitar la millora de l'ocupabilitat de les persones que es troben en recerca d'activitat d'ocupació.

L'horari és de dilluns a divendres de 10:30 a 13:30 hores