L’Oficina de Català de Valls forma part del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), un organisme creat el 1989 a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments i consells comarcals amb l’objectiu de facilitar el coneixement, l’ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.
Image

Ensenyament de català

L'Oficina de Català ofereix un ampli ventall de cursos de català per a adults, adreçats tant a persones catalanoparlants com a persones nouvingudes.
Els cursos de català que organitza el CPNL segueixen els continguts que estableix el Marc Europeu Comú de Referència per a les llengües (MECR) i, per tant, el certificat que s'expedeix en superar la prova final és equiparable al certificat oficial de coneixements de català de la Direcció General de Política Lingüística.

Inscripció als cursos de català

L'Oficina de Català posa en marxa un nou període d'inscripcions per als cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), que enguany venen marcats per les mesures de seguretat i prevenció causades per la pandèmia Covid-19.


Image

Proves de col·locació

Si no has fet mai cap curs al CPNL o no tens cap certificat oficial, has de fer una prova de col·locació.

Sol·licita ara la teva prova de col·locació

Cercador de cursos

Si ja saps quin nivell tens, troba el teu curs.

Ves al Cercador de cursos

Inscripció en línia

Inscriu-te als cursos de català

Inscriu-te ara al Portal d’inscripcions

Voluntariat per la llengua

Voluntariat per la llengua és un programa de foment de l’ús social del català que té com a objectiu facilitar a totes les persones que tenen coneixements bàsics de català i es volen llançar a parlar-lo que el puguin practicar amb una persona voluntària en un context real i relaxat. Des de l’Oficina de Català posem en contacte voluntaris i aprenents per tal que conversin en català. Des del 2010 ja hem format més de 100 parelles lingüístiques.

Ves a la web del Voluntariat per la llengua
Image

Més informació - Oficina de Català de Valls

Si no trobes el curs que busques o tens dubtes en la preinscripció, contacta amb nosaltres.

Presencialment

a la recepció de Vallsgenera
edifici de Casa Caritat

Telefònicament

977 612 010

Correu electrònic

Sius-plau omple el formulari
Sius-plau omple el formulari
Sius-plau omple el formulari
Sius-plau omple el formulari

ENLLAÇ DIRECTE

© 2021 IMDL Vallsgenera. Tots els drets reservats.