PROGRAMA MAIS

(MESURES ACTIVES D’INSERCIÓ PER A PERSONES DESTINATÀRIES DE LA RENDA GARANTIDA DE CIUTADANIA I PERSONES EN RISC O EN SITUACIÓ D’EXCLUSIÓ SOCIAL)

 

L’objectiu principal és incrementar el grau d’ocupabilitat i facilitar la reinserció social i laboral dels participants oferint recursos basats en la informació, l’orientació, la formació i l’acompanyament en el procés de recerca de feina.

 

Objectius

  • Aconseguir la inserció social i laboral de les persones participants.

Qui pot accedir-hi

  • Persones en risc o en situació d’exclusió social, acreditada mitjançant el certificat corresponent.
  • Els destinataris han d’estar inscrits a les oficines del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya com a demandants d’ocupació o com a demandants de millora de feina.

Accions

  • Sessions individuals d’orientació i suport en el procés de recerca de feina i d’inserció.
  • Sessions de grup per treballar competències clau i transversals, motivacions i interessos, mercat de treball, canals i eines per a la recerca, processos de selecció i autoocupació.
  • Pràctiques professionals en empreses.

Com pots inscriure-t'hi

En el moment de tramitar la renda garantida de ciutadania amb els tècnics de les oficines de treball, has de signar també la prestació complementària d’activació i inserció amb el corresponent compromís de participació en un pla d’inclusió social o d’inserció laboral.

En la resta de casos, posa’t en contacte amb el servei d’Acollida i Orientació, truca al 977612010, o escriu a vallsgenera@valls.cat.

 

servei d'ocupació de catalunya
Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social

ENLLAÇ DIRECTE

© 2024 IMDL Vallsgenera. Tots els drets reservats.