INforma't Cicle de xerrades empresarials - Juny 2024

INforma't Cicle de xerrades empresarials - Juny 2024


 Els dies  6, 11 i 17 de juny a la sala d’actes de Vallsgenera de 17.00 a 19.00 h,

L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera organitza, amb la col·laboració de l’Associació d’Empresaris del Polígon Industrial de Valls (ASSEM), un cicle de xerrades empresarials per a aquest mes de juny.

El cicle de xerrades INforma’t està dissenyat per abordar temes rellevants i actuals que impacten directament en el món dels negocis, amb l’objectiu de fomentar el creixement empresarial i la innovació. En aquest primer cicle, els temes escollits per a les tres ponències estan relacionats amb la intel·ligència artificial, la ciberseguretat, i la igualtat de gènere i la diversitat.

 

 “La IA en acció: optimitza la teva pime”,

La primera xerrada, serà el dia 6 de juny a càrrec d’Imma Vázquez, una consultora experta en creixement de negocis amb més de 20 anys d’experiència.

 

Què cal fer per evitar ser víctimes d’un ciberdelicte?

El dia 11 de juny hi haurà la segona xerrada, per Albert Conde, advocat especialitat en dret civil, dret de família i ciberdelictes i expert en l’assessorament a empreses en el tractament de dades de caràcter personal.

 

Quines obligacions tenim les empreses sobre igualtat de gènere i diversitat LGTBI+?

I la darrera de les ponències, el dia 17 de juny,  a càrrec de l’experta Mònica Gelambí, doctora per la URV (Tarragona) amb menció de doctorat europeu, que des de fa més de 10 anys s’encarrega d’analitzar, estudiar i dissenyar instruments per posar en pràctica la gestió de gènere en les organitzacions.

 

Les xerrades que  es faran a la sala d’actes de Vallsgenera de 17.00 a 19.00 h, estan obertes a totes les empreses i emprenedors de Valls i Comarca que es vulguin informar i formar sobre temes d’actualitat. Les inscripcions es faran a través del codi QR que apareix a la imatge del cartell.

  

 

 

 


ENLLAÇ DIRECTE

© 2024 IMDL Vallsgenera. Tots els drets reservats.